Tevreden klanten

"Dynamic liet mij zo veel zien. Door wat hij liet zien ben ik tot het besef gekomen dat ik moet stilstaan. Toen kwam er extreme pijn naar buiten. Mijn psychiater heeft mij hiervoor een medicijn gegeven en de pijn is daardoor als een gaspit omlaag gedraaid. Daardoor is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik slaap eindelijk goed. Mijn darmen werken weer normaal. Ik eet minder. Mijn depressie is aanzienlijk minder. Heb rust in mijn lijf. En ik heb eindelijk meer energie. Ik voel mij een ander mens! Ben daar zo dankbaar voor."
Marielle Castelein
De reden dat we graag een coachsessie wilden was dat ik mijn zoon ( autisme, naast reguliere therapie en leren praten over zijn problemen, ook weer wilde laten voelen en zelfvertrouwen wilde geven. Ik wist dat paarden op een heldere manier mensen kunnen spiegelen en was benieuwd wat er zou gebeuren in het contact.

Het resultaat van de ontmoeting was mooi, krachtig en ontroerend tegelijk. Dynamic en mijn zoon maakten contact en een hoop spanning werd afgevoerd. Ze deden oefeningen samen en het paard liet direct zien wat er nog niet goed ging. Het onbewuste werd heel subtiel maar duidelijk blootgelegd. Heel directe feedback dus met Annelies als perfecte ‘vertaler’ en begeleider.

Iedereen zou dit eens moeten doen omdat je in een korte tijd veel leert over jezelf op een zachtaardige maar heel duidelijke, effectieve manier. In het contact met Annelies en haar paard Dynamic wordt je je bewust van je blokkades, de spanning die je meedraagt, zaken waar je last van hebt en wordt je geholpen deze los te laten en ermee aan de slag te gaan.

Annelies is een heel prettige, rustige persoonlijkheid met veel tact. Ze wist mijn puberzoon heel goed op zijn gemak te stellen en stelt de juiste vragen. Ze geeft oprechte aandacht en neemt de tijd voor je. Ze is gepassioneerd over haar vak en een goede coach die helder interpreteert en vertaalt wat ze waarneemt bij het cliënt en haar paard en dat weet te verbinden.
Anoniem
"Wat was het leuk en leerzaam! Paarden zijn de beste spiegels die er zijn. "
Annemieke Kool
Ik had al eens eerder een andere sessie gehad en merkte dat het mij goed deed. Dus ben verder gaan zoeken en via via kwam ik bij Annelies terecht. Haar paard Dynamic is zo gevoelig waardoor het al snel iets deed, na een kwartier moest ik huilen wat normaal gesproken erg moeizaam gaat. Verder in de sessies kwam er veel aan bod en kon ik veel met wat Dynamic mij liet zien en zijn, daardoor is het goed om bij Dynamic en Annelies te komen omdat je dan net die drempel wel over komt en nieuwe inzichten krijgt. Ik ga met veel plezier naar Annelies.
Hiske Drupsteen