Ik ben Annelies

Ik woon samen en heb een dochter van 22. Naast mijn baan als adviseur bij een maatschappelijk vastgoed bedrijf, geef ik ook paardencoaching. Al van jongs af aan hebben paarden als een rode draad door mijn leven gelopen. Ik merkte dat paarden mij zoveel konden geven. Zodra ik bij ze was ervaarde ik rust.

Toen ik zo’n 10 jaar geleden een oogprobleem had stond mijn leven op zijn kop. Ik kon niet meer werken en voelde mij onzeker en somber. Ik ging mijn leven overdenken (daar had ik tenslotte alle tijd voor). Ik wilde wat aan mijn onzekerheid doen. Nadat ik bij een psycholoog geweest was ging ik naar een paardencoach. Daar kreeg ik pas écht inzicht in mijzelf. Daardoor begonnen dingen te veranderen. Ik besloot zelf een paardencoach opleiding te gaan doen om zo ook mensen te kunnen helpen. Doordat ik al bijna 20 jaar op een manege voor mensen met een beperking als gediplomeerd instructeur les geef (vrijwilligerswerk) wist ik natuurlijk al dat paarden heel veel met mensen doen. Doordat ik goed kan luisteren, empathisch vermogen heb en veel levenservaring komen we snel tot de kern van (onbewuste) patronen.

Mijn visie

Ik ben er van overtuigd dat een paard altijd puur en eerlijk reageert op het gedrag van mensen met hun kwaliteiten en valkuilen. Daardoor hebben mensen enorm veel baat bij de inzichten die paarden ze geven aan de hand van hun gedrag.

Mijn missie

Mijn missie is om mensen op een puur en eerlijke manier te helpen met de inzet van paarden op individuele- passende wijze om zo tot ontspanning, inzicht en bewustwording te komen

Wil je met mij verder praten over de mogelijkheden van paardencoaching in Amsterdam, Aalsmeer en Amstelveen? Neem gerust contact met mij op via: 06-10201903.

DSC05472dynamic