Tevreden klanten

"Dynamic liet mij zo veel zien. Door wat hij liet zien ben ik tot het besef gekomen dat ik moet stilstaan. Toen kwam er extreme pijn naar buiten. Mijn psychiater heeft mij hiervoor een medicijn gegeven en de pijn is daardoor als een gaspit omlaag gedraaid. Daardoor is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik slaap eindelijk goed. Mijn darmen werken weer normaal. Ik eet minder. Mijn depressie is aanzienlijk minder. Heb rust in mijn lijf. En ik heb eindelijk meer energie. Ik voel mij een ander mens! Ben daar zo dankbaar voor."
Marielle Castelein
De reden dat we graag een coachsessie wilden was dat ik mijn zoon ( autisme, naast reguliere therapie en leren praten over zijn problemen, ook weer wilde laten voelen en zelfvertrouwen wilde geven. Ik wist dat paarden op een heldere manier mensen kunnen spiegelen en was benieuwd wat er zou gebeuren in het contact.

Het resultaat van de ontmoeting was mooi, krachtig en ontroerend tegelijk. Dynamic en mijn zoon maakten contact en een hoop spanning werd afgevoerd. Ze deden oefeningen samen en het paard liet direct zien wat er nog niet goed ging. Het onbewuste werd heel subtiel maar duidelijk blootgelegd. Heel directe feedback dus met Annelies als perfecte ‘vertaler’ en begeleider.

Iedereen zou dit eens moeten doen omdat je in een korte tijd veel leert over jezelf op een zachtaardige maar heel duidelijke, effectieve manier. In het contact met Annelies en haar paard Dynamic wordt je je bewust van je blokkades, de spanning die je meedraagt, zaken waar je last van hebt en wordt je geholpen deze los te laten en ermee aan de slag te gaan.

Annelies is een heel prettige, rustige persoonlijkheid met veel tact. Ze wist mijn puberzoon heel goed op zijn gemak te stellen en stelt de juiste vragen. Ze geeft oprechte aandacht en neemt de tijd voor je. Ze is gepassioneerd over haar vak en een goede coach die helder interpreteert en vertaalt wat ze waarneemt bij het cliënt en haar paard en dat weet te verbinden.
Anoniem
Lieve Annelies. Wat heeft Dynamic weer een enorm belangrijk proces op gang gebracht! Ik was vanmiddag bij mijn psychiater en ik heb het met haar over deze doorbraak gehad. Ook over het feit dat ik tijdens al mijn vele jaren therapie bij verschillende psychologen en therapeuten niet tot deze inzichten ben gekomen dankzij Dynamic. Mijn psychiater vertelde dat een therapeut alleen kan behandelen op basis van de feiten die een cliënt aan hem of haar verteld. Ze zei dat een paard daarentegen voelt voorbij al die lagen en overlevingsstrategieën die wij als mensen hebben ontwikkeld en geeft daardoor een zuiver en puur beeld. Ik wil daarmee nogmaals benadrukken dat ik Dynamic en jou zo dankbaar ben voor al die duidelijkheid die ik nu na ruim 30 jaar therapie heb gevonden. Dynamic doet dingen die geen therapeut kan evenaren. Wil je hem een mega grote knuffel geven? Jij en hij hebben mijn leven voor altijd veranderd. Op de meest positieve manier! Tot gauw!
Anoniem
"Wat was het leuk en leerzaam! Paarden zijn de beste spiegels die er zijn. "
Annemieke Kool
Ik had al eens eerder een andere sessie gehad en merkte dat het mij goed deed. Dus ben verder gaan zoeken en via via kwam ik bij Annelies terecht. Haar paard Dynamic is zo gevoelig waardoor het al snel iets deed, na een kwartier moest ik huilen wat normaal gesproken erg moeizaam gaat. Verder in de sessies kwam er veel aan bod en kon ik veel met wat Dynamic mij liet zien en zijn, daardoor is het goed om bij Dynamic en Annelies te komen omdat je dan net die drempel wel over komt en nieuwe inzichten krijgt. Ik ga met veel plezier naar Annelies.
Hiske Drupsteen